Izložba maturskih radova učenika Politehničke škole u Fondaciji „Danilo Kiš“

U Fondaciji „Danilo Kiš“ otvorena je izložba maturskih radova učenika Politehničke škole na kojoj je prikazana za sva kreativnost i hrabrost maturanata odeljenja likovni tehničar i tehničar dizajna i industrijskih proizvoda.

Izložbu je otvorio Mile Tasić koji je čestitao kako učenicima tako i profesorima završetak još jedne školske godine i istakao da ga radovi učenika ove škole svake godine sve više iznenađuju. Koliko ćete imati uspeha u budućnosti zavisi od hrabrosti, ljuabavi i delom sreće ali vam niko ne može zabraniti da stvarate, rekao je Tasić dodajući da su neki učenici već uveliko počeli da bruse svoj umetnički stvaralački karakter.

Svi radovi rađeni su sa ljubavlju,  vidi se trud učenika i želja za dokazivanjem da budu sve bolji i bolji u trci sa samim sobom.

Sara Stepanov, maturantkinja Politehničke škole , kaže zadovoljna je izložbom, kako svojim radovima tako i sa radovima svojih prijatelja.

Zadovoljna sam postavkom i kako se sve uklopilo. Bazirala sam se na dizajnu likova za video igrice uglavnom borilačkog žanra.

Sara će nastaviti studije dizajna a za upis je već sa pripremama počela iako je najviše vremena provodila na izradi maturskog rada.

U osmišljavanju likova za video igrice Sara već razvija svoj stil pa se na radovima vide devojke borci koje tokom iste koriste plesne poteze, tu je i žena sa živom kosom kao i čudovište iz Palićkog jezera…

 

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *