Dobrotvorni koncert za udruženje Subotičke njuškice

U petak, 8.marta u 21:00 u Klubu Mladost održaće se dobrotvorni koncert za udruženje Subotičke njuškice.

Svakog dana smo svedoci problema pasa i mačaka koji nemaju dom i koji lutaju našim gradom. Udruženje koje danonoćno radi na rešavanju tog  problema ali i na promociji udomljavanja kao trajnog vida zaštite za te životinje, jesu Subotičke njuškice. Te napore ulažu potpuno volonterski i nemaju finansijsku podršku ni od jedne zvanične institucije.

Želimo da podržimo ogroman rad i trud članova tog udruženja jer svako biće zaslužuje da ima dom, dobije pažnju i ljubav.

Na koncertu nastupaju:

Prljava frekvencija (NS)

Prljava Frekvencija je bend sačinjen od pet mladića okupljenih oko iste ideje, iz čiste ljubavi prema muzici. Bend je počeo sa radom na leto 2020. godine kao trio, a u porleće 2021. se upotpunjuje (na sadašnji) petločlani sastav i od tad se punom parom posvećuju stvaranju autorskih pesama. Iza sebe imaju objavljen album pod nazivom „Zvuk Boja“ i nekoliko singlova sa video spotom. Sebe svrstavaju u korpus modernih alternativnih rokenrol sastava, izrazite energije i buntovnosti koju nesumnjivo pokazuju na nastupima.

Ukratko – ima tu svega.

Norveška šuma (NS)

Norveška Šuma je bend iz Novog Sada, osnovan jeseni 2013. godine. Tokom svog postojanja bend je prolazio kroz razne žanrovske promene i sastave, ustaljujući svoju postavu 2017. godine i u tom sastavu radi i danas. Iza sebe imaju samostalno izdat EP “Mi, stranci”, kao i album “Nebo” u izdanju SKC KG, koji je deo stvaranja Norveške Šume od 2018. godine do kraja 2020. godine, i prvo zvanično izdanje. Neopterećeni muzičkim određenjima, “Norveška Šuma” nastavlja da stvara i dalje sa ciljem da “Nebo” bude samo prvo izdanje u raznovrsnom nizu. Bend aktivno radi na drugom izdanju.

Ulaz (preporučena donacija): 400 din.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *