12 miliona za finansiranje radova na objektu Studentskog centra

Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević, u utorak, 17.10.2023.godine posetio je Studentski centar „Subotica“ u Subotici i tom prilikom  uručio direktoru Studentskog centra ugovore o finansiranju radova na objektu Studentskog centra, u ukupnoj vrednosti 12.100.000,00 dinara.

Subotica je važna destinacija i grad tolerancije odnosno grad koji razume međugeneracijske probleme. Važno je kada neko studira da ima uslove da koristi studentski dom kao i da kasnije radi. Razumeli smo potrebu Studentskog centra ali i poruku kakva je budućnost Subotice, rekao je profesor Milošević i izrazio nadu da će ovih 12 miliona poslužiti za unapređenje kvaliteta života mladih a potom istakao da će se ulaganja u unapređenje kvaliteta obrazovanja nastaviti.

Pokrajinska vlada godišnje za tekuće održavanje Studentskog centra opredeli 2 miliona dinara a ovo su sredstva koja će biti iskorišćena za završetak ograde, menza će dobiti novu hidroizolaciju i hidrantsku mrežu, rekonstruisaće se saobraćajnica sa rampom, a nabaviće se i računarska oprema u iznosu od million dinara, rekao je  Ranko Čuljković, direktor Studentskog centra.

Komentari: 0

Vaša email adresa neće biti prikazana. Obavezna polja su označena sa *